Utmärkelsen Årets Julklapp 2020

Utmärkelsen Årets Julklapp 2020

Med fyra nominerade till Utmärkelsen Årets Julklapp 2020 startade den digitala röstningen på citymariehamn.ax. Rösterna tickade in på de fyra nominerade: Compagniet, City Blommor, Café Viktor/Viktor Craft & Design och Mariehamns stad.

Utmärkelsen utdelas av City Mariehamn och går till en person eller företag som starkt bidragit till att göra Mariehamns centrum än mer attraktivt och inbjudande för stadens invånare och besökare.

När röstningen var avslutad visade den tydligt vem som skulle få motta årets utmärksele. Med drygt 50 procent av rösterna tilldelas Café Viktor/Viktor Craft & Design utmärkelsen Årets Julklapp 2020! Motiveringen till nomineringen och sedermera utmärkelsen lyder: ”Med en härlig energi och vilja har Café Viktor och Viktor Craft & Design skapat något unikt som bjuder på en hemtrevlig känsla i anrik miljö. Under året har de utökat verksamheten och har alltid nya idéer på gång”.

Ett varmt och stort grattis från City Mariehamn!

Vi vill också lyfta övriga nominerade som på ett fantastiskt sätt bidragit till att Mariehamns centrum utvecklats och tagit kliv framåt även under året 2020.

Ett stor TACK till alla 500 som röstade!