Öppettider

Alla företagare bestämmer själva sina öppettider. Nedanstående tider hämtas automatiskt från företagens Facebooksidor. Ändringar i öppettiderna kan förekomma till exempel under helgdagar. Se butikernas hem-/Facebooksida för undantag gällande öppettiderna.

B

Öppettider:

Vardagar 8.30-17.00
Lördagar Stängt

Kontaktuppgifter

Bagel Bee Coffee Bar är ett modernt företag med fräscha idéer och menyer. Med personal utbildad av det svenska baristalandslaget, de modernaste maskinerna och de fräschaste ingredienserna garanterar vi Ålands bästa caféupplevelse.

Vår ambition är att vara en trivsam kontrast till den omkringliggande shoppingmiljön, och att transportera gästerna söderut och tillbaka i tiden till när man åt tillsammans och maten var en självklar del av den sociala tillvaron.

C

Vi är ett litet café som serverar både sött och salt, från små chokladpraliner till en rejäl bit lunchpaj. Vi bygger vårt utbud kring på våra fina åländska råvaror och samarbetar med lokala livsmedelsproducenter.

Vi hjälper dig med dina recept och ger dig de råd du behöver. Vi tipsar också om rätt sorts värktabletter, förkylningsmediciner och andra mediciner som hjälper dig till ett friskare liv.

I vår butik blandas ett unikt utbud av blommor, växter och inredningsdetaljer. Vi följer årstidens växlingar med växter, färger, dofter och speciella stämningar.

D

Delicatessens Club Marin är en restaurang vid östra hamnen i Mariehamn, Åland.

Våra värdeord är kvinnlighet, glädje och självförtroende!
Vi erbjuder en unik stylingupplevelse där kunderna får hjälp med att hitta och utveckla just sin personliga stil. Vi har unika, färgglada och smickrande kläder för alla kroppar – oavsett storlek och ålder! Hos oss råder kroppsglädje och vi leker med färg och form för att hjälpa kunden se sin egen kropp som en unik möjlighet att uttrycka sin personlighet med

E

Två timmar Sverige – Åland. Börja din resa till Åland med två avkopplande timmar ombord på Eckerö Linjen.

Butik och ramverkstad i centrala Mariehamn med stort utbud av konstnärs- och hobbymaterial

Din ekofrisör, barbershop & ekobutik mitt i Mariehamn!

Emmaus Åland strävar till att minska avfallet i vårt samhälle genom återanvändning och återvinning samt information och opinionsbildande arbete. Genom Emmaus får varor ett längre liv eller ett nytt liv, vilket gör att miljöbelastningen i form av avfall och nyproduktion minskar.

F

Fyndet är en butik fylld med porslin, glas, husgeråd och presentartiklar. Favoritbutiken för det dukade bordet och hela köket.

På Första Apoteket möter du erfarna och hängivna apoteksspecialister. Vi hjälper dig med dina recept och ger dig de råd du behöver. Vi tipsar också om rätt sorts värktabletter, förkylningsmediciner och andra mediciner som hjälper dig till ett friskare liv.

G

Hos oss hittar du det mesta inom foto. Vi har kameror, tillbehör och framkallningstjänster och har funnits i branschen över 40 år.

H

Vi har det senaste av klockor och smycken.

Vi serverar goda hamburgare, fish & chips, sallader, wrap, glass mm

I

Mariehamns skönaste kroghäng. A lá carte, bistro och lunch. Bar, hantverksöl, fina cocktails. Ambitiös vinlista och evig kärlek.

J

Vare sig du går i giftastankar och letar efter den perfekta ringen, vill unna dig något fint, eller bara behöver byta batteri i din klocka. Vi har även dopgåvor och presenter som passar till konfirmation, bröllop, förlovning eller när man bara vill ge bort något alldeles extra.

Här hittar du jakt- och fiskerelaterade varor.

Kontaktuppgifter
K

Vi är en frisörsalong och vår filosofi är att alltid vara först med det senaste. Vi vidareutbildar oss ständigt för att kunna erbjuda dig det senaste inom hårvård och mode. Vi har ett stort urval kvalitetsprodukter för ditt hår i vår stora shop. Välkommen in så hjälper vi dig att hitta rätt produkter.

Auktoriserad SONY-butik sedan 1984

Kontaktuppgifter

På Kvarter5 är det enkelt att få både hunger och törst släckt med goda smaker. Här är det lätt att umgås i en modern miljö – i både stora och små sällskapMå-Fr

L
Vi har de senaste trenderna och klassikerna inom sällskapsspel, pyssel, kramdjur, kalas, skämt, pussel och leksaker.
Välkomna in så hjälper vi dig!

Allt inom bok, papper, kontor och hobby – spel, pussel, kort, frimärken, sjökort, kartor, lotto, tidningar och presenter!

LizArtWorks brinner för pärlor, konst, hantverk och kaffe. Med stor uppskattning för kaffe och vetenskapen om att brygga den perfekta koppen.

Försäkringsombud i Mariehamns centrum. Vi erbjuder heltäckande försäkrings- och placeringslösningar. LokalTapiola Åland är en del av LokalTapiola Sydkusten.

M

Här hittar du böcker, tidningar, kontorsmaterial, kartor med mera.

Vi är din professionella Telia-kontakt på Åland. Hemelektronikbutiken i centrum.
N

NORMAL är en kedja med över 400 butiker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrike och Finland. Hos NORMAL säljer vi helt normala varor till onormala priser. Sortimentet omfattar kända märkesvaror inom t.ex. hudvård, hårvård, tandvård, schampo, makeup och rengöring. Alla varor säljs till fasta, låga priser och det betyder att du inte kan hitta försäljningserbjudanden och prissänkningar hos oss. I gengäld kostar varorna detsamma nästa gång du kommer.

P

Stenugnsbakad pizza på färska råvaror

S

Hos SALT hittar du handgjorda föremål i textil, silver, keramik, trä och järnsmide. SALT sätter färg på vardagen.

På Saxess är vi ett härligt team av erfarna och drivna frisörer med många år i branschen.

Välkommen till Mariehamns & Ålands mest öppna butik och bensinstation.

Restaurang Sittkoffsk Gården erbjuder lunch och middag. I anslutning till restaurangen finns det en gårdsbutik som säljer åländska och närproducerade produkter. After Work varje torsdag kl. 15-20 – då får du mat & dryck för 17€

T

Välkommen in i vår ljusa och trevliga butik full av spännande kläder för den moderna kvinnan och mannen. Våra kända märken Esprit, Saint Tropez och Freequent står för hög kvalitet och snygg klassisk design.

Kontaktuppgifter

Mysigt Cafe och Deli sallader, mackor, barista

Välkommen till Tyger & Sånt och Presenter & Sånt. Låt dig inspireras av inredningstextilier och prylar som finns i vår drygt 400 m² stora butik. Vi brukar säga att vi har det mesta som gör ett hem till ett hem man trivs i.

V

Vill du köpa snabbt och bekvämt, men ändå få allt du behöver med en gång. Vi  håller öppet varje dag, från bittida till sent. Hos oss hittar du lockande färskprodukter som andra bekanta livsmedel. Du kan du lita på att du hittar allt du behöver – till permanent förmånliga priser.

Hos oss hittar du ett brett utbud lokala design- och hantverksprodukter To-lö säljer vi färskt bröd från Johannas hembakta. Kaffeservering.

Välkommen till Visibia Åland. Vi erbjuder allt inom tryck och profil så som trycksaker, storformat och skyltar.

W

Marinbutiken i Mariehamns centrum

Öppettider:
Vardagar 9.30-17.30
Lördagar 10.00-14.00

Z

ZicZac Butikens vision är att försöka vara först med det senaste inom design och mode. Eftersom jeans är vår största passion letar vi ständigt efter den perfekta passformen till våra kunder. Genom att mixa streetwear, klassisk denim och modern design får vi en unik blandning. Vår högsta prioritet är personlig service. Du ska alltid känna dig välkommen till ZicZac Butiken.

Å

Vi sätter färg på tillvaron

Stängt för säsongen. Öppnar för julbord den 27 november.

18-håls äventyrsgolf med restaurang och bar. Stor terrass ”bryggan”. Soft lounge musik både på terrass och golfbana. Belyses mysigt kvällstid med 120 belysningspunkter. Hos oss får du god mat till rätt pris.