Två fina utmärkelser

Den årligen återkommande utmärkelsen Centrumstjärnan har hittat sin mottagare. Och vi har även utsett, med hjälp av alla som röstat, Årets julskyltning i City.

Centrumstjärnan går till en person/företag/organisation som gjort något extra för Mariehamns. Med tre nominerade* startade omröstningen som pågick till 1 december. Det var jämnt till en början men sedan var det en kandidat som seglade ifrån övriga nominerade och som till slut fick fler än hälften av rösterna!

Mottagaren av Centrumstjärnan 2021 är City blommor! Vi instämmer i hyllningarna och gratulerar City blommor och hela personalen!

Motiveringen** lyder:
Med en ständigt grönskande och färgglad blomsterprakt förgyller City blommor dagligen Mariehamns centrum med ögongodis som sprider glädje och sinnesro.

*Övriga nominerade var Eriksson Capital och Tallink Silja

Årets julskyltning fick också den sin mottagare genom en öppen omröstning på nätet. Med nästan hälften av rösterna har vi glädjen att meddela att utmärkelsen Årets julskyltning går till Fyndet! Varma gratulationer från oss!

Motiveringen** lyder:
Fyndet har skapat en ny oas i julens tecken som charmar och berör förbipasserande genom att sprida ljus och julig sinnesstämning. Med sin omfattande julskyltning har de frambringat en snackis som det talas om runt om på Åland.

Återigen ett stort GRATTIS till båda verksamheterna för att de förgyller Mariehamns centrum med ögongodis!

**Obs! Motiveringarna har inget med utgången av vem som får utmärkelserna att göra. Röstningsförfarandet gäller till 100 procent.