Tack till alla som besökte Open by Night

Som brukligt startade Open by Night kl. 18 och avslutades kl. 22. Det var aktiviter i form av tävlingar och annat hos många butiker i stan. Givetvis hade de också riktigt bra erbjudanden hela kvällen. Vi är oerhört glada över att så många kom in till stan och tog del av evenemanget under kvällen. Det bjöds på eldshower, båtrace, tävlingar, vacker sång, musik, mete och ljusinstallationer som förgyllde både marken, husfasader och växter i centrum.

Vår populäraste tävling var den där man skulle gissa hur många Ahlgrens bilar vi fyllt glasskålen med. Glasskålen placerades på ett bord i Sittkoff i anslutning till bollväggen. Vi fick in hela 127 stycken lappar med gissningar. Och de sträckte sig från fem ända upp till 9 000.

Rätt antal bilar i glasskålen var 1 079 st. Kvällens närmaste gissning stod Nadia A. för som gissade på 1 050 st, hon vinner därmed glasskålen fylld med Ahlgrens bilar. Förstapriset har fyllts på ända upp till bredden med saltlakritsbilar så Nadia får många fler bilar och smaker än det var i skålen på tävlingsdagen. Grattis Nadia A.!!!

Skattjakten, där uppdraget var att gå runt och leta bokstäver bland butiker, restauranger och caféer och bilda rätt mening visade sig vara en svår nöt att knäcka. Den rätta meningen var ”Höstafton i stan”. Närmast det rätta svaret var ett antal som gissade på ”Höstjippo i stan”, så det blev bland dem vi drog tre stycken vinnare som vinner varsin MEXX-bag från Tara. Och vinnarna är: Olivia N, Pontus Ö & Wilmer Ö.

De som lyckades få 60 poäng eller mer på bollväggen i Sittkoff fick sitt pris direkt. Grattis till er!

På grund av pågående pandemi och gällande restriktioner tog vi tidigt beslutet att inte ha någon scen med uppträdanden under Open by Night. Istället spred vi ut våra aktiviteter och hade handsprit tillgänglig vid fiskdammen, bollväggen och övriga platser där aktiviteten var fysisk i någon form.

Stort tack till alla som besökte Open by Night!

Samtliga vinnare i ”gissa antalet bilar i glasskålen” och Skattjakten kontaktas av City Mariehamn via mejl eller e-post.