Sommargågata med sommarmöbler

Sommaren är äntligen här och Mariehamns centrum förvandlas till en grönskande oas av liv och rörelse! Även denna sommar förlängs vår älskade gågata längs med Torggatan, från Norragatan till Norra Esplanadgatan. Från den 4 juni till och med den 20 augusti är sommargågatan aktiv. Den inbjuder till sköna centrumpromenader, shopping och avkoppling. Under denna period kommer en tillfällig vändplan att finnas på Norragatan, som kommer att vara dubbelriktad.

I Mariehamns centrum tar du del av Ålands största shoppingutbud, med något för alla smaker. Här hittar du unika butiker med ett fantastiskt utbud och service i världsklass. Du vet väl att Mariehamns centrum har över 30 fantastiska restauranger och caféer där du kan njuta av allt från lokala delikatesser till internationella favoriter.

Men det är inte bara shopping och mat som gör Mariehamn speciellt. Vårt rika kulturliv blomstrar under sommarmånaderna med allt från konserter till internationella evenemang och mycket mer för hela familjen. Dessutom har vi ett brett serviceutbud som gör din vistelse extra bekväm.

Kom och njut av den vackra växtligheten, den glada stämningen och allt som Mariehamns centrum har att erbjuda.

Vi ser fram emot att välkomna dig till hjärtat av Åland i sommar!