Namntävlingen avgjord, älgen har ett namn!

Vilken succé det blev för namntävlingen! Ett stort TACK till alla som kom med förslag, ni var många!

Älgen är en del av vinterbelysningen i Mariehamns centrum. På flera platser längs Torggatan hänger ljusslingor med en kompassros i mitten och två vågor på vardera sida. Älgen kommer, precis som vinterbelysningen, att lysa upp centrum från att vi ställer om klockorna till vintertid och ända fram till att det är dags att ställa om till sommartid.

City Mariehamns marknadsgrupp var jury i namntävlingen. Efter lite funderande blev det ganska klart vilket namn som fick flest hurrarop, och det var namnet Råland! I namnet får hela Åland plats. Så vi säger än en gång, välkommen #älgenimariehamn som vi numera tilltalar Råland!

Den person som först föreslog det namnet i namntävlingen  var Marie Melander som vinner ett presentkort på 50 euro (gäller hos City Mariehamn medlemsbutiker, caféer och restauranger) och ett diplom med bild på Råland. Vi säger grattis till Marie! I namntävlingen kunde man ge sitt namnförslag genom ett formulär på citymariehamn.ax, på City Mariehamns facebooksida och på Instagram.

Tack än en gång till alla som deltog i namntävlingen!