Många väntar ivrigt på nästa lucka

Ett stort tack till alla som deltar i Sommarkalendern och öppnar ny lucka varje dag! Det är många som tar del av dagens erbjudande från butiker, restauranger och caféer i centrum. Quiz-tävlingen är också omåttligt populär där många tävlar om dagliga-, vecko- och månadsvinster.

Varje lucka har en butik, restaurang eller café bakom sig och där hittar men ett riktigt bra erbjudande som gäller hela den dagen. Bakom luckorna finns också en quiz-fråga där man samlar poäng och har chansen att vinna fina priser. Månadsvinnaren får hela 500 euro i presentkort som kan användas hos alla verksamheter som är med i kalendern. Utöver det har många av dagarna i kalendern även dagspriser. Varje vecka premieras den bästa med ett presentkort på 50 euro. Observera att respektive lucka endast är öppen det datumet som anges på luckan.

FINALDAGEN 31 JULI
Fredagen den 31 juli är det stor final i sommarkalendern. Då har samtliga verksamheter i kalendern ett erbjudande på samma dag! Plus att det är final-quiz där månadsvinnaren kommer att ha samlat ihop flest poäng av samtliga deltagare.

TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL KALENDERN