Julmarknad i Mariehamn 5-6 dec

Välkommen på en traditionell julmarknad i Mariehamn den 5-6 december. Båda dagarna har många försäljare på plats. På scenen blir det uppträdanden, bland annat i form av sång.

Varmt välkommen till en traditionell julmarknad i Mariehamn den 5-6 december. Båda dagarna har många försäljare på plats. Vi fyller torget och Torggatan med försäljare och julmusik. Det blir också vacker sång av kören Cantilena och Luciagruppen på scenen vid Zeipels. Jultomten har fullt upp med alla julklappar men han lovar att önska en riktigt god jul till alla barn, men i år via digital väg. Många av butikerna i centrum håller öppet och på julmarknaden kan du köpa allt som hör en julmarknad till från någon av de cirka 70 försäljarna som finns på plats. Du hittar allt från kransar, hembakat, hantverk, smycken, pynt och pyssel, till kött, fisk, växtbaserat, julgodis, honung och mycket mer. Varmt välkommen!

Lördag 5.12
Julmarkmad kl. 10-16
12.00 Kören Cantilena på scenen vid Zeipels
12.30 Luciagruppen sjunger på scenen vid Zeipels
Vi fyller julmarknaden med julmusik
Rekommenderade öppettider för butiker är kl. 10-16

Söndag 6.12
Julmarknad kl. 10-15
Vi fyller julmarknaden med julmusik
Rekommenderade öppettider för butiker är kl. 10-15

Tänk på att hålla ett omtänksamt avstånd till varandra!

Viktig information – City Mariehamns evenemang följer gällande restriktioner orsakade av pågående pandemi. Om restriktionerna förändras kan konsekvenserna bli att evenemangens innehåll förändras, evenemanget flyttas till annat datum eller helt ställs in.