Hela Ålands Sommarkalender

SOMMARKALENDER 1-31 JULI

Hela Ålands Sommarkalender är fylld med erbjudanden från deltagande butiker, restauranger och caféer. Varje dag under hela juli blir en ny lucka tillgänglig, bakom den finns dagens erbjudande och dagens quiz-fråga. Tre av dagarna i juli är rena quiz-dagar med extra många (7 st) quiz-frågor per dag. Samla poäng och sikta på att bli en dags-, vecko- och/eller månadsvinnare.

Du hittar Sommarkalendern med erbjudandet och quiz HÄR eller genom att trycka på bilden nedan. Du kan också scanna scanna QR-koden (som du hittar längst ned på sidan) med mobilen.

VINSTPLAN

Dagsvinnare – Flera av dagarna i juli kan du vinna pris från dagens butik/restaurang/café.
Veckovinnare 50 euro – Varje vecka får den som samlat in flest poäng under veckan ett presentkort på 50 euro. Presentkortet kan användas hos valfri verksamhet som är med i Sommarkalendern.
Månadsvinnare 500 euro – Den som samlar ihop flest poäng under hela månaden vinner 500 euro i presentkort. Presentkortet kan användas hos valfri verksamhet som är med i Sommarkalendern.
Topplista månaden plats 2-5 – De som placerar sig på platserna 2-5 i den totala topplistan för månaden vinner 50 euro vardera i presentkort. Presentkortet kan användas hos valfri verksamhet som är med i Sommarkalendern.

Samtliga vinnare meddelas via den e-postadress som du anger när du använder Sommarkalendern första gången.

För att ta del av dagens erbjudande visar du upp din mobil med den öppnade luckan hos den aktuella butiken/restaurangen/caféet. Här ser du alla verksamheter som är med i sommarkalendern:

BAGEL BEE – BOQUERIAN – CAFÉ VIKTOR – CITY BLOMMOR – DELICATESSEN CLUB MARIN – DRESS LIKE MARIE – FAMILJEBUTIK BUBBLAN
FYNDET – FÖRSTA APOTEKET – GeFoto – HAIR BY JULIA – HASSES UR & GULD – JAKT & FISKEBUTIKEN ÄVENTYRET – KLIPPUPP – LEKEXTRA
LÄDERBITEN – MARIEHAMNS BOKHANDEL – MIDAX – MODEHUSET ALICE – SHELL SELECT – SITTKOFFSKA GÅRDEN – SYRRANS – TARA
TYGER & SÅNT – VARUBODEN CITY – ZicZac BUTIKEN

Scanna QR-koden med mobilen för att komma till Sommarkalendern. Det gör du genom att öppna kameran på mobilen och rikta mot koden, tryck sedan på länken som visar sig i din mobil.