Påskmarknad 11 april (2 av 2)

I år har vi två påskmarknader, den första hålls lördag 4 april. Och så har vi den som alltid förgyller påskafton lite extra. Kom in till stan och ta del av ett fantastiskt och brett utbud av hantverk till mat- och bakprodukter. Och mycket mer!

HÄR hittar du anmälningssidan för båda påskmarknaderna. Både om du deltar i båda eller endast en av dem.

Givetvis utser vi även i år Årets Påskhäxa! Alla som kommer till stan utklädda som påskhäxor kan vara med och tävla. Ta en bild där det framgår att ”påskhäxan” befinner sig mitt i centrum och publicera bilden på Instagram med hashtag #citymariehamn. Obs! Du kan endast vara med och tävla om ditt instagramkonto är ”offentligt”, det får ej vara inställt på ”privat”. Den bild med flest likes kl 21.00 annandag påsk tar hem priset som består av ett diplom, häxkvast och ett påskägg.

City Mariehamn hjälper till och arrangerar årligen påskmarknad (i år 2st), höstmarknad samt julmarknad, för att samla alla torgförsäljare och kunna marknadsföra marknaderna tillsammans.

Höstmarknaden riktar sig mer mot skördefest och alla höstens och naturens gåvor i form av bär, saft, och skördeprodukter utöver bakverk, hemvete och annat.
Den traditionella Julmarknaden erbjuder allt som hör julen till.

Vi ses i stan!